Kom Arrangeren

NIEUWE EDITIE VERWACHT IN NAJAAR 2017!!

Kom Arrangeren* is een reeks van workshops c.q. coachingsbijeenkomsten waarbij de deelnemers stapsgewijs aan de slag gaan met het arrangeren van een zelf gekozen origineel werk uit het lichte genre (pop,  jazz, rock, funk, soul).
Tijdens de workshops komen zowel muziektheoretische als praktische vaardigheden aan de orde.  Algemene tips en trucs worden afgewisseld met persoonlijke begeleiding in het artistieke proces van arrangeren. Door het individueel werken in een groep ontstaat er onderlinge inspiratie en uitwisseling van kennis en ervaring.  Aan het eind van de workshopreeks heeft iedere deelnemer een eigen arrangement geschreven voor een zelf gekozen type ensemble (orkest, dweilband, bigband, koor).
* naar het voorbeeld van KomComponeren, een vergelijkbaar project voor aspirant-componisten, dat begin 2016 zes composities opleverde, live uitgevoerd op 1 april 2016. Beluister de youtubefilmpjes van deze premieres!

henri2Workshopleider/coach is Henri Gerrits uit Coevorden

Bijeenkomsten worden in overleg gepland, meestal op zaterdagochtend.

Locatie:  Clubgebouw Sempre Sereno
Dijkhuizen 68a
7961 AM Ruinerwold
(nabij Meppel)

Let op:  Van de deelnemers wordt verwacht dat ze de beschikking hebben over en kennis van  een muzieknotatieprogramma t.b.v. digitale uitwisseling met de workshopleider.
Vooraanmelding is al mogelijk! 

De aanmelding staat open voor (amateur)muzikanten (m/v, ongeacht leeftijd) met basiskennis van drieklanken en toonladders op het niveau van diploma C.
Het inschrijfformulier is HIER digitaal in te vullen.
Maar heb je eerst nog vragen bel of mail ons gerust!
info@buroreprise.nl / 06-12787086

les  LES2